Blog

Lees de nieuwste de marktinzichten, verhalen en technieken rondom start-up ontwikkeling.

LightDrop biedt met HDQR-code een oplossing voor data delen in de zorg. 

Stel dat je een wond hebt en naar het ziekenhuis moet. De behandeling start en meerdere zorgverleners zijn betrokken. Het ziekenhuis, thuiszorg, de huisarts en eventuele mantelzorger. Ze willen zien wat het ziekenhuis heeft genoteerd. Er is één drempel: ze kunnen niet of niet makkelijk in jouw dossier. De HDQR-code van LightDrop werkt aan een oplossing. Sterker nog: de eerste pilot gaat van start.
Lees meer

Carbyon zuivert de ozonlaag en zorgt voor hernieuwbare energie

Parijs, 12 december 2015. Het nieuwe Klimaatakkoord wordt gepresenteerd. Belangrijkste doel: De opwarming van de aarde beperken tot maximaal 2 graden Celsius. Innovaties zijn nodig. Denk aan @AddCat die met 3D-geprinte filters de lucht 95% schoner maakt. Of Hans de Neve van Carbyon, de ondernemer van deze Startup Story. Carbyon vangt CO2 uit de atmosfeer om samen met groene waterstof een hernieuwbaar alternatief te bieden voor fossiele koolwaterstoffen – diesel, benzine en kerosine.
Lees meer
Aanmelden

Meld je alvast aan voor nieuwe Startup Development Report 2022.

Download report
Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.