WERKEN BIJ GRITD

Help startup adviseurs en financiers te excelleren
inzicht door data, skills door training

Gritd.

We zijn op een missie om het aantal startups dat doorgroeit naar scale-up aanzienlijk te verhogen. Al jaren slaagt slechts een klein percentage van alle startups erin een scale-up te worden. Door middel van data-analyse leren wij hoe startups groeien en wat de impact van ondersteuning is op de groei van startups. Hiermee helpen wij startupadviseurs en -financiers excelleren in startup ondersteuning. Wij bieden data gedreven inzichten, trainingen en content om startupadviseurs en -financiers te helpen het startup ecosysteem te optimaliseren en een positieve impact te hebben op onze economie en maatschappij.

Projectondersteuner

Ben jij een organisatietalent met een passie voor het ondersteunen van projecten? Gritd zoekt een gedreven projectondersteuner om ons team te versterken! 

Als projectondersteuner bij Gritd ben je de spil in het projectteam. Je ondersteunt bij het plannen, coördineren en uitvoeren van diverse projecten. Je werkt nauw samen met projectmanagers en andere teamleden om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen en binnen de gestelde deadlines worden afgerond. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van projectdocumentatie, het organiseren van vergaderingen en de communicatie met verschillende stakeholders. 

Over Gritd 
Gritd ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van startup development strategieën. Wij richten ons op publiek gefinancierde startup developers binnen Nederland en Europa. Wij bieden startup developers ondersteuning bij het ontwerpen en bouwen van een passende startup development strategie voor hun regio en/of sector. Dit gaat vaak samen met het gezamenlijk ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van acceleratieprogramma’s. Daarnaast ondersteunen wij startup developers met trainingen en praktische handvatten, waarmee ze in staat zijn om startups sneller te laten doorgroeien tot scaleups. 

Functie-eisen 

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting zoals projectmanagement of administratie. 
  • Affiniteit met startups en startup ecosystemen is een pre. 
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail. 
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels). 
  • Het vermogen om meerdere taken tegelijkertijd te beheren en prioriteiten te stellen in een dynamische werkomgeving. 
  • Flexibiliteit, de bereidheid je aan te passen aan veranderende prioriteiten en behoeften van het team en de organisatie. 
  • Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken. 

Wat bieden wij 

  • Een dynamische, resultaatgerichte en positieve werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. 
  • De mogelijkheid om remote te werken, waardoor je kunt werken vanuit het comfort van je eigen huis of vanaf elke gewenste locatie. 
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Als je klaar bent om deel uit te maken van een innovatief team en wil bijdragen aan de ontwikkeling van startup ecosystemen, dan is deze rol iets voor jou! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar stephan@gritd.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!  
Deadline voor sollicitaties: 15 april 2024 

Meer weten?

Neem gerust contact op.

Stephan Botz

MEDE-OPRICHTER
GRITD

Soliciteer bij Gritd.

Wil jij meebouwen aan een gezond en groeiend startup ecosysteem dat succesvolle scaleups bouwt

Aanmelden

Meld je alvast aan voor nieuwe Startup Development Report 2022.

Download report
Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.