Over ons

Wij geloven dat start-ups die consistent groeien de meeste kans hebben om scale-ups te worden. Ons doel is om een ​​omgeving te creëren waarin startups consistent kunnen groeien. En waar ondersteuning en financiering naadloos op elkaar aansluiten.

Het team van Gritd.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van productontwikkeling, klantontwikkeling en softwareontwikkeling. We richten ons op data-gedreven producten met meetbare resultaten.

Gijs van de Molengraft

Mede-oprichter

Master diploma in Marketing (MSc) en bachelor diploma’s in Bedrijfskunde en Pension and Life Assurance. Opgeleid bij TIAS en Hermes University. Brede ervaring met start-up support, business development, productontwikkeling en commercie. 17 jaar managementervaring en 4 jaar ondernemerservaring. Binnen Gritd actief als trainer en verantwoordelijk voor commercie en strategie.​

Stephan Botz

Mede-oprichter

Bachelor diploma’s in Ondernemerschap & Retail management en Marketing & Business management. Opgeleid bij Fontys en Avans. Brede ervaring met start-up ondersteuning, business development en productontwikkeling. 10 jaar ondernemerservaring en 6 jaar bestuurservaring bij VNO-NCW. Binnen Gritd actief als trainer en verantwoordelijk voor operatie en product.​

Floris Meulensteen

Product Lead – Start-up Development trainingen

Bachelor in Commerciële Economie - Digital Business Concepts, opgeleid aan de Fontys Hogeschool. Ervaring met Customer Development, Lean Startup en Growth Hacking. Heeft een start-up opgericht en heeft tijdens zijn opleiding in een van de start-up programma’s van Stephan Botz gezeten. Zet zich nu in om de Start-up Development trainingen van Gritd breder inzetbaar te maken.

Koen Maaskant

Product Lead – StartupFramework

PhD Doctor of philosophy, Astronomy and Astrophysics. Opgeleid bij Leiden University. Ervaring als new business development, corporate strategy and marketing, research director bij TechLeap. Is hoofd van het data research team van TechLeap. Levert data gedreven inzichten voor de ondersteuning van start-ups met programmas en middelen om de toegang tot financiering, markt en talent te verbeteren.​

Peter van den Broek

Technology Lead

Peter heeft een bachelor behaald in bedrijfskundige informatica en heeft ervaring in het aansturen van developers. Ook ruime ervaring in backend development technieken zoals PHP en NodeJS. Is bij Gritd betrokken als Technology Lead om het StartupFramework te ontwikkelen.

Rincke Helling

Product Developer

Rincke is bezig met het behalen van haar bachelor Commerciële Economie - Digital Business Concepts aan de Fontys Hogeschool. Ze is bezig met haar minor en helpt daarnaast het team van Gritd met design en development werkzaamheden.

Tjeerd Leendertse

Content Developer

Haalt zijn Bachelor Digital Business Concepts op positionering. Studeerde ooit Journalistiek en neemt het nieuws-gierige mee als hij schrijft voor het brein. Is veel bezig met contekst. Waarom zeggen we “religie is oorlog” en niet “geloof is oorlog”? Tikte 3 jaar voor ticketer Eventix en heeft een brede interesse in growth hacking en marketingpsychologie. Word gewekt door creativiteit en dwaalt graag door zijn Ideeënwereld.

Ontdek hoe Gritd je kan helpen groeien

Contact

Gritd BV
info@gritd.nl
06 21 17 08 62

Kantoor

Station88
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg
Nederland

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 2. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van deze training.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.