Startup Stories

Lees de verhalen en ervaringen van andere ondernemers.

Ontdek de verhalen

Tjeerd Leendertse

Hoe de geprinte 3D-filters van AddCat de lucht 95% schoner maakt

Hoe schoon is de lucht? Goede vraag. Vraag het in Delhi of Peking en je ziet het antwoord door de smog naar je toe komen. Vraag het in Tilburg of Eindhoven en je zult waarschijnlijk “Ik heb geen idee” horen. Het lange antwoord zit vol onbegrijpelijke termen waardoor je nu weg zou klikken. Het korte antwoord: “Het moet beter.”

Lees verder »
Tjeerd Leendertse

Bluetick bouwt aan de ‘Google voor Juristen’

“Een goed begin is het halve werk.” Een bekend gezegde, een cliché, maar een cliché is niet voor niks een cliché. Voor een jurist is een goed begin meer dan het halve werk. Een advocaat heeft één taak: een standpunt met argumenten verdedigen en hoe meer argumenten, hoe beter. “Eén bron is geen bron”.

Lees verder »
Tjeerd Leendertse

De missie van Plinkr: “Iedereen in Nederland financieel redzaam.” 

“Stuur je een Tikkie?” In 2022 is het misschien het meest verstuurde groepsappje. Tot 2015 zou de ander je fronsend hebben aangekeken. In de afgelopen jaren richten banken zich meer en meer op tech. Tikkies, internetbankieren en beeldbellen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Het maakt het leven makkelijker. Voor de meesten dan.

Lees verder »
Tjeerd Leendertse

Ayushman Talwar bouwt met HableOne een brug voor slechtziende mensen

Het is 9 januari 2007, Moscone Center in San Fransisco. Die dag lanceert Apple de eerste iPhone: een iPod waar je mee kunt bellen. Als je dit kunt lezen een revolutionair product, toch? But for the people who are visually impaired, it became a step back because they could not use the flat screen.”, Ayushman Talwar, co-founder van HableOne, ontwikkelt een fysiek toetsenbord voor blinde en slechtziende mensen die je aan een tablet of smartphone koppelt.

Lees verder »

Ook jouw eigen Startup Story?

Wij laten ondernemers graag aan het woord. Neem contact op bij interesse.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.