Startup Stories

Bekijk hieronder de verhalen van andere ondernemers die de programma’s hebben afgerond.

Koen Maaskant

LightDrop biedt met HDQR-code een oplossing voor data delen in de zorg. 

Stel dat je een wond hebt en naar het ziekenhuis moet. De behandeling start en meerdere zorgverleners zijn betrokken. Het ziekenhuis, thuiszorg, de huisarts en eventuele mantelzorger. Ze willen zien wat het ziekenhuis heeft genoteerd. Er is één drempel: ze kunnen niet of niet makkelijk in jouw dossier. De HDQR-code van LightDrop werkt aan een oplossing. Sterker nog: de eerste pilot gaat van start.

Lees dit verhaal »
Koen Maaskant

Carbyon zuivert de ozonlaag en zorgt voor hernieuwbare energie

Parijs, 12 december 2015. Het nieuwe Klimaatakkoord wordt gepresenteerd. Belangrijkste doel: De opwarming van de aarde beperken tot maximaal 2 graden Celsius.

Innovaties zijn nodig. Denk aan @AddCat die met 3D-geprinte filters de lucht 95% schoner maakt. Of Hans de Neve van Carbyon, de ondernemer van deze Startup Story. Carbyon vangt CO2 uit de atmosfeer om samen met groene waterstof een hernieuwbaar alternatief te bieden voor fossiele koolwaterstoffen – diesel, benzine en kerosine.

Lees dit verhaal »
Koen Maaskant

Bluetick bouwt aan de ‘Google voor Juristen’

“Een goed begin is het halve werk.” Een bekend gezegde, een cliché, maar een cliché is niet voor niks een cliché. Voor een jurist is een goed begin meer dan het halve werk. Een advocaat heeft één taak: een standpunt met argumenten verdedigen en hoe meer argumenten, hoe beter. “Eén bron is geen bron”.

Lees dit verhaal »
Koen Maaskant

Ayushman Talwar bouwt met HableOne een brug voor slechtziende mensen

Het is 9 januari 2007, Moscone Center in San Fransisco. Die dag lanceert Apple de eerste iPhone: een iPod waar je mee kunt bellen. Als je dit kunt lezen een revolutionair product, toch? But for the people who are visually impaired, it became a step back because they could not use the flat screen.”, Ayushman Talwar, co-founder van HableOne, ontwikkelt een fysiek toetsenbord voor blinde en slechtziende mensen die je aan een tablet of smartphone koppelt.

Lees dit verhaal »

Over acceleratie

Ontdek wie we ondersteunen en hoe we jou kunnen helpen om start-ups meetbaar te laten groeien.

Aanmelden

Meld je alvast aan voor nieuwe Startup Development Report 2022.

Download report
Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.