Acceleratieprogramma’s

We werken samen met progressieve incubators om start-ups in batches te ondersteunen.

Scale-up Readiness Program

Maak jouw startup klaar om op te schalen met het Scale-up Readiness Program.

Sommige bedrijven betreden nichemarkten met enkele tientallen klanten. Anderen betreden markten met duizenden potentiële klanten. Ongeacht de marktomvang, hangt de snelheid waarmee een startup groeit af van hun vermogen om klanten te werven.

Bij het Scale-up Readiness Program is het ons doel om je klaar te stomen om op te schalen. Zo brengen we je op het punt waar je tevreden klanten hebt en een schaalbaar en herhaalbaar verkoopproces.

Investor Readiness Program

Het Investor Readiness Program is een parttime programma van tien weken waarin je jouw businesscase voorbereidt op investeringen. Het is een proces waarin we je leren effectieve klantinterviews te voeren, het verdienmodel op te stellen en te leren denken vanuit het perspectief van de klant.

Je voert wekelijkse klantgesprekken, stelt vast welke risico’s nog in de business case zitten en analyseert je teamactiviteiten om succesvol een investeringsaanvraag voor te bereiden.

Market Readiness Program

Het Market Readiness Program is een parttime programma van tien weken waarin je alle aannames over jouw klant toetst. Het is een proces waarbij we je leren hoe je effectieve klantgesprekken voert om te leren denken vanuit hun perspectief.

Je voert wekelijks klantgesprekken om focus te krijgen op je early adopters binnen een specifiek klantsegment zodat je uiteindelijk met succes een marktentree voorbereidt. Heb je na 6 weken een klantprobleem in kaart dat het waard is om op te lossen, dan ga je in de resterende weken aan de slag met jouw product en businessmodel en het commitment van je eerste klant.

Vragen over de acceleratieprogramma’s?

We helpen je graag.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 2. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van deze training.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.