Scale-up Readiness Program

Maak jouw startup klaar om op te schalen.

Het programma

in het kort

Sommige bedrijven betreden nichemarkten met enkele tientallen klanten. Anderen betreden markten met duizenden potentiële klanten. Ongeacht de marktomvang, hangt de snelheid waarmee een startup groeit af van hun vermogen om klanten te werven.

Bij het Scale-up Readiness Program is het ons doel om je klaar te stomen om op te schalen. Zo brengen we je op het punt waar je tevreden klanten hebt en een schaalbaar en herhaalbaar verkoopproces.

De resultaten

We richten ons op het werven van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

Tijdens dit programma zet je de klant centraal, dat is het belangrijkste. Wij zijn zelf ondernemers en hebben veel tijd gestoken in het vinden van oplossingen die klanten willen. Je moet niet alleen concentreren op je product of de technologie, maar klantenfeedback is het meest waardevolle bezit.

We helpen je om drie mijlpalen te bereiken. Je valideert je kernklanten op basis van de feedback die ze geven. Om de eerste mijlpaal te bereiken, besteden we veel tijd aan het voeren en analyseren van klantinterviews en uiteindelijk sluit je deals. Dit is je focus voor de tweede mijlpaal. Je focust op klantbetrokkenheid en klanttevredenheid. De laatste mijlpaal richt zich op het verkoopproces. Je bereikt alle mijlpalen als je herhaaldelijk klanten werft met dezelfde verkoopactiviteiten en de acquisitiekosten dalen naarmate je meer klanten krijgt. Dan ben je klaar om te schalen.

"De aanpak van Gritd zorgde voor focus en resultaat in ons team. Stap voor stap hebben we een deal tot stand gebracht: van het identificeren van het probleem van de klant, het valideren van welke alternatieve oplossingen zijn geprobeerd, om hen uiteindelijk te laten beseffen dat we hun probleem veel beter kunnen oplossen."
Koen Aarns
Oprichter BlueTick

Het programma

Om je aan te melden voor het Scale-up Readiness Program, vragen we je om te solliciteren. We nodigen de meest kansrijke startups uit voor het intakeproces. Toelating is gebaseerd op uw inzet en bereidheid om te leren.

Het Scale-up Readiness Program duurt zes maanden en bestaat uit drie mijlpalen:

  • Krijg toegewijde klanten
  • Krijg tevreden klanten
  • Zorg voor een herhaalbaar en schaalbaar verkoopproces.

​Sommige bedrijven beginnen met de eerste mijlpaal. Anderen beginnen met de derde. Er is geen goed of fout, de mijlpaal waarmee u begint, hangt af van uw marktadoptie bij de start van het programma.

We coachen je wekelijks en helpen je om de drie mijlpalen zo efficiënt mogelijk te bereiken. Daarnaast neem je elke twee weken deel aan een groepssessie met alle startups in je cohort. Tijdens deze sessies wordt ervaring gedeeld en vertelt een expert waar je op moet letten.

Mijlpalen in het programma:

Commitment

Retentie

Herhaalbaar & schaalbaar verkoopproces

Onze filosofie

Wij geloven dat startups die consistent groeien de meeste kans hebben om scale-ups te worden.

Ons doel is om een ​​omgeving te creëren waarin startups consistent kunnen groeien. En waar ondersteuning en financiering naadloos op elkaar aansluiten.

Word een scale-up

Voordat je je aanmeldt, vragen wij je een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is onderdeel van ons onderzoek naar startups die uitgroeien tot scale-ups, daarnaast is het bedoeld om te beoordelen of jouw bedrijf in de juiste levensfase zit zodat het Scale-up Readiness Programma optimaal aansluit bij jouw groeiambities. Na aanmelding nemen wij contact met je op voor een intakegesprek. Vervolgens bepaalt één van onze partners die het programma uitvoeren of dit programma daadwerkelijk past bij de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 2. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van deze training.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.