Market Readiness Program

Weet je wie jouw early adopters zijn? Weet je of jouw oplossing de beste oplossing is voor het probleem dat zij ervaren? Met deze vragen gaan we aan de slag in het Market Readiness Program.

Het programma

in het kort

Het doel van het Market Readiness Program is om jouw early adopters binnen een specifiek klantsegment te vinden, waar je jouw product, tegen dezelfde prijs via hetzelfde verkoopkanaal kan verkopen.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor ambitieuze Brabantse start-ups die op het punt staan de markt te betreden of net op de markt zitten en ambitie hebben om consistent te groeien.

Super scherp én kritisch; als je tijdens het Market Readiness Program je idee niet onderuit krijgt dan betwijfel ik of de markt het wel lukt
Koen
Mr. Winston

Wat mag je verwachten?

Tien weken lang vindt er wekelijks een praktische workshop plaats. Naast deze bijeenkomsten wordt er veel van je verwacht. Iedere week werk je zelfstandig aan activiteiten gericht op klantgesprekken, je wordt hierbij gecoacht door een business developer. Je gaat tijdens het programma zeer intensief in gesprek met potentiële klanten om je oplossing te toetsen en te optimaliseren. Samen met maximaal elf andere ondernemers volg je het programma. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leer je van elkaars fouten en successen. Het zijn intensieve én leerzame weken!

Dit programma wordt gefaciliteerd door:

Meld je nu aan voor het MRP

Na aanmelding nemen we contact op voor een intakegesprek. Vervolgens bepaalt de BOM of dit programma inderdaad past bij de fase waarin jouw onderneming zich bevindt.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 2. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van deze training.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.