Startup Development Report

Het aantal start-ups dat doorgroeit neemt niet toe, ondanks het toenemende aanbod van start-up-ondersteuning en financiering. Dit rapport geeft een constructieve aanzet tot consistente groei van start-ups.

Meer start-ups

naar scale-ups

Start-ups zijn cruciaal voor innovatie. Maar om impact te maken op onze economie en maatschappij moeten start-ups doorgroeien tot scale-up. En dat lukt slechts 16 procent. Vandaar deelt Gritd in dit rapport inzichten in hoe Nederlandse start-ups groeien en wat de impact van start-upbegeleiding en -financiering is op de groei van het bedrijf.

Meer impact met startup-ondersteuning

Samen met BOM, Braventure en Provincie Noord-Brabant heeft Gritd het eerste Startup Development Report gepubliceerd. Daarin delen wij inzichten in het Nederlandse start-up landschap.

Download het rapport

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 2. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van deze training.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.