Startup Development Report

Het aantal start-ups dat doorgroeit neemt niet toe, ondanks het toenemende aanbod van start-up-ondersteuning en financiering. Dit rapport geeft een constructieve aanzet tot consistente groei van start-ups.

Meer start-ups

naar scale-ups

Start-ups zijn cruciaal voor innovatie. Maar om impact te maken op onze economie en maatschappij moeten start-ups doorgroeien tot scale-up. En dat lukt slechts 16 procent. Vandaar deelt Gritd in dit rapport inzichten in hoe Nederlandse start-ups groeien en wat de impact van start-upbegeleiding en -financiering is op de groei van het bedrijf.

Meer impact met startup-ondersteuning

Samen met BOM, Braventure en Provincie Noord-Brabant heeft Gritd het eerste Startup Development Report gepubliceerd. Daarin delen wij inzichten in het Nederlandse start-up landschap.

Download het rapport

Aanmelden

Meld je alvast aan voor nieuwe Startup Development Report 2022.

Download report
Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.