DATA READINESS PROGRAM

Optimaliseer jouw maakbedrijf data-gedreven
Bouw een realtime dashboard en verbeter je bedrijfsresultaten

Wat is het Data Readiness Program?

Het Data Readiness Program is een acceleratieprogramma van Data Value Center – Smart Industry voor maakbedrijven die hun organisatie data gedreven willen optimaliseren. Daarmee kunnen bedrijven betere strategische beslissingen nemen om het rendement van hun organisatie te optimaliseren.

Waarom deelnemen aan dit programma?

Samen met een data scientist ga je aan de slag om relevante financiële, operationele én klantdata die in jouw bedrijf aanwezig is te inventariseren en te categoriseren. Vervolgens toetsen we welke data bruikbaar is of kan worden gecreëerd om data gedreven beslissingen te nemen. Samen met experts vertalen we deze data in een praktisch (realtime) dashboard. Hiermee kun je zien welke factoren jouw groei en rendement belemmeren. Zo kun je scherper sturen op het behouden én vinden van klanten die jouw marge aanzienlijk kunnen helpen verbeteren. Ook kun je zo betere beslissingen nemen over operationele processen die te weinig waarde opleveren.

Hoe meld je je aan?

Stap 1
Meld je voor aan via de onderstaande knop.

Stap 2
Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek waarin je een volledig beeld krijgt van het programma en wij gezamenlijk toetsen of er een juiste fit is om deel te nemen aan het programma.

Stap 3
Bij een positieve intake word je uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.

DIT PROGRAMMA WORDT UITGEVOERD DOOR

Meer weten?

Neem gerust contact op.

GIJS VAN DE MOLENGRAFT

MEDE-OPRICHTER
GRITD

Doe mee met het volgende cohort

Wil je in slechts 10 weken samen met experts jouw eigen data gedreven businessmodel en dashboard ontwikkelen met (realtime) bedrijfsinformatie? Meld je dan aan voor dit programma!

Aanmelden

Meld je alvast aan voor nieuwe Startup Development Report 2022.

Download report
Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.