WERKEN BIJ GRITD

Help startup adviseurs en financiers te excellereninzicht door data, skills door training

Gritd.

We zijn op een missie om het aantal startups dat doorgroeit naar scale-up aanzienlijk te verhogen. Al jaren slaagt slechts een klein percentage van alle startups erin een scale-up te worden. Door middel van data-analyse leren wij hoe startups groeien en wat de impact van ondersteuning is op de groei van startups. Hiermee helpen wij startupadviseurs en -financiers excelleren in startup ondersteuning. Wij bieden data gedreven inzichten, trainingen en content om startupadviseurs en -financiers te helpen het startup ecosysteem te optimaliseren en een positieve impact te hebben op onze economie en maatschappij.


Solliciteren

 Programma manager

Word jij enthousiast van het plannen en organiseren van evenementen, workshops en communities, dan zoeken wij jou.

Wat ga je doen?


Om onze missie te halen trainen wij samen met onze partners jaarlijks 300 startup ondernemers. Jaarlijks nemen ongeveer 300 startups deel aan een of meerdere van onze acceleratieprogramma’s. Dit vraagt  professionele coördinatie en communicatie. Jij zorgt ervoor dat alle partijen, onze partners, startup ondernemers en andere stakeholders precies weten wanneer wat gaat plaatsvinden. Daarnaast zorg je voor de administratie van onze programma’s en het doorlopend contact met onze community. Je hebt een verbindende rol in ons werk die je met veel zorg en empathie vervuld.

Wie zoeken wij?


Je bent proactief en van nature een verbinder. Je hebt affiniteit met startups en met het startup ecosysteem waarin wij bewegen. Je voelt je tot in je tenen verantwoordelijk voor onze programma’s. Je organiseert onze activiteiten in alle agenda’s, zowel van ons als team als van onze partners en ondernemers. Je staat in direct contact met onze doelgroep en beantwoord vragen over de programma’s. Je bent een zelfstarter en kunt remote werken en geniet van live bijeenkomsten die jij georganiseerd hebt. 

Wat heb je nodig?

Wat mag je verwachten?


Wij hebben een no-nonsense cultuur waar met veel plezier hard wordt gewerkt. Er is veel mogelijkheid om je te ontwikkelen en buiten dat kan jij rekenen op de onderstaande arbeidsvoorwaarden;

Meer weten?

Neem gerust contact op.

Stephan Botz

MEDE-OPRICHTER
GRITD

Soliciteer bij Gritd.

Wil jij meebouwen aan een gezond en groeiend startup ecosysteem dat succesvolle scaleups bouwt


Solliciteer

Aanmelden

Meld je alvast aan voor nieuwe Startup Development Report 2022.

Download report
Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.