Bereik sneller het groeipotentieel van jouw start-up

Met fysieke groepstrainingen, persoonlijke coaching en de ervaring van andere ondernemers

“Dankzij VentureHouse hebben wij een verlaging van 46% van de leadkosten en daalde de doorlooptijd van een deal met 28%”.

MARLIEKE VAN GORP
OPRICHTER VAN THAR

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

Wil je groeien als start-up, maar…

DAN BEN JE NIET ALLEEN.

Veel ondernemers beginnen met passie te bouwen aan hun visie. “Ondernemen, dat is iets voor mij!”. Toch kom je er snel achter dat een succesvol bedrijf niet “even” gebouwd is. Hoe ontwikkel ik producten waar klanten écht op zitten te wachten? En als me dit lukt, hoe krijg ik dan continu een stroom van klanten? En als ik klanten weet te acquireren, hoe kan ik ze dan vasthouden? Typische vragen waar iedere ondernemer mee zit.

Wat zou het ideaal zijn...

Als je altijd een sparringpartner hebt die mee kan denken over belangrijke beslissingen. Een community waarbij je hulp krijgt van andere ondernemers die dezelfde uitdagingen hebben doorlopen. Een onafhankelijke expert, die weet wat je moet doen als het even tegenzit. Het liefst heb je een blauwprint met de mijlpalen die je moet bereiken. Waardoor je weet waarop je kunt sturen en wanneer je jouw doelstellingen hebt bereikt.

Het ligt niet aan jou dat de weg naar succes zo lang duurt...

Je hoort de succesverhalen in het nieuws. Het ene na het andere bedrijf haalt miljoenen investering op. Zelden is er aandacht voor de moeizame weg die wordt afgelegd en mislukking lees je al helemaal weinig over. Niet gek dus dat startende ondernemers een snelle weg naar succes verwachten… maar zo eenvoudig is het niet!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Wij weten wat jij nodig hebt om gezond te groeien

Gritd, het team achter VentureHouse, is bekend in de start-up sector. Wij hebben sinds 2019 al meer dan 500 startups begeleid naar financiering.  Dankzij de data-analyse van meer dan 1.000 start-ups weten zij op bedrijfsniveau wat de uitdagingen voor ondernemers zijn en welk gedrag het meeste effect oplevert. Dat is de drijvende kracht die ondernemers bij VentureHouse verder helpt.

Succesvol ondernemen doe je samen

Veel oprichters willen het zelf doen. “Met doorzettingsvermogen kom ik er wel”. Maar toch hebben veel start-ups tegenvallende verkoopcijfers. Samen met VentureHouse kom je sneller en met minder financiering tot een winstgevend bedrijf. Je bent niet meer alleen, maar samen met andere ervaren ondernemers en experts.

Maak kennis met

VentureHouse.

Powered by Gritd.

Een nieuw initiatief voor start-up oprichters waarbij we elkaar helpen groeidoelstellingen te behalen. Dat doen we door:

Persoonlijke coaching

Krijg één-op-één advies van onafhankelijke experts wanneer je het nodig hebt

Fysieke groepstrainingen

Leer van certificeerde trainers van Gritd en deel periodiek je voortgang met andere start-ups

Een like-minded community

Werk samen met andere ondernemers aan de groei van jouw bedrijf

Een persoonlijk groeiplan

Leer aan welke knoppen je moet draaien om duurzame groei te realiseren

Acceleratie tools

Krijg tools om de voortgang van je bedrijf te meten en te managen

Het aanbod

Ook doorgroeien naar scale-up?

Met fysieke groepstrainingen, persoonlijke coaching en de ervaring van andere ondernemers heeft VentureHouse een arsenaal aan middelen om mee te bouwen aan de groei van jouw bedrijf.

Incubate

500 Per maand
 • 2 uur persoonlijke coaching per maand
 • 2 fysieke groepstrainingen per maand
 • Like-minded community
 • Persoonlijk groeiplan
 • Acceleratie tools
 • Geen digitaal antwoord op vragen

Accelerate

750 Per maand
 • 4 uur persoonlijke coaching per maand
 • 2 fysieke groepstrainingen per maand
 • Like-minded community
 • Persoonlijk groeiplan
 • Acceleratie tools
 • Digitaal antwoord op vragen
Populair

Scale

1500 Per maand
 • Onbeperkt persoonlijke coaching
 • 2 fysieke groepstraining per maand
 • Like-minded community
 • Persoonlijk groeiplan
 • Acceleratie tools
 • Digitaal antwoord op vragen

EXCLUSIEF AANBOD
Het bovenstaande aanbod geldt enkel voor alumni van een van de Readiness of Innovation programma van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen en is gelimiteerd tot 20 aanmeldingen. Als je niet tevreden bent, kun je altijd lidmaatschap maandelijks opzeggen, wanneer je maar wilt.

Q&A

Veelgestelde vragen

De community van VentureHouse werkt met een groeiplan. In dit plan geef jij samen met jouw team de doelstellingen aan van jouw bedrijf. Onze aanpak helpt je om op activiteit niveau dagelijks richting te geven aan jouw groeiplan. Je staat in direct contact met onze experts en andere ondernemers. Daarmee sta je niet alleen en zorgen we gezamenlijk dat jouw groeidoelstelllingen worden behaald.

Ons groeiplan is gebaseerd op data van meer dan 1.000 startups. Dankzij de data-analyse van meer dan 1.000 start-ups weten wij op bedrijfsniveau wat de uitdagingen zijn en welk gedrag het meeste effect oplevert. Daarnaast begeleiden we met Gritd als een van de weinige start-up ondersteuners in Nederland meer dan 250 start-ups per jaar. Uit ervaring met andere start-ups weten we wat bedrijven nodig hebben om gezond te groeien.

We kunnen groei nooit garanderen, maar wel zoveel mogelijk meten. Aan de hand van een scan meten we de voortgang van je bedrijf. Ook geven we op basis van deze scan advies over wat je volgende stap is. Als je bedrijf niet groeit, is het altijd mogelijk om lidmaatschap maandelijks stop te zetten.

Het unieke van VentureHouse is de samenstelling van start-ups die in allerlei verschillende branches actief zijn. Jij kunt leren van andere perspectieven en inzichten van andere sectoren toepassen op jouw onderneming. Zo ontwikkel je een unieke propositie in jouw sector. Alle ondernemers hebben ooit deelgenomen aan een acceleratieprogramma van Gritd zoals het Market readiness program of Investor readiness program. Daardoor hebben we met zijn allen al een gemeenschappelijke taal ontwikkeld en kunnen we sneller groeien naar de volgende mijlpaal.

Tijdens de groepstraining presenteer jij je voortgang aan de andere ondernemers. Je ontvangt feedback van andere ondernemers die dezelfde doelen proberen te bereiken. De groepsessie wordt gefaciliteerd door een gecertificeerde trainer van Gritd. Deze trainers helpen scherpte aan te brengen in ontwikkelproces zodat je betere keuzes kunt maken om sneller te groeien. De groepsessies zijn altijd fysiek en vinden plaats in Tilburg bij Station88. De groepsessies zijn worden om de twee weken gepland er is maximaal plaats voor vijftien ondernemers om de kwaliteit te bewaken. Tijdens de groepsessies krijg je inzicht in jouw vooruitgang en brengen we focus aan in de volgende twee weken.

Gritd heeft praktische werkdocumenten en instructiefilmpjes ontwikkeld die jij kunt gebruiken om jouw inzichten aan te scherpen en te vergroten. Denk aan scripts om klantgesprekken te voeren, jouw businessmodel te ontwikkelen en data te analyseren van klanten.

Bij het Accelerate en Scale lidmaatschap krijg je altijd antwoord op je vragen. Daarmee bedoelen we dat je digitaal (per e-mail, Slack en WhatsApp) antwoord krijgt op ondernemers-gerelateerde vragen van gecertificeerde trainers van Gritd. Bij het Incubate pakket krijg je dit niet en kun je jouw vragen stellen aan andere leden in de community.

Gritd is gespecialiseerd in het ontwikkelen van 100 dagen plannen. Investeerders hechten waarde aan het behalen van mijlpalen. De 100 dagen plannen van Gritd helpen je bij het formuleren van deze mijlpalen en het structureel behalen van de mijlpalen. Zodoende krijg je inzicht in de voortgang van jouw onderneming en kun je ook makkelijker terugkoppelen aan jouw team, aandeelhouders en toekomstige investeerders wat je reeds bereikt hebt en wat jouw focus op dit moment is. Ieder kwartaal maken we een nieuw plan om de focus te verleggen naar een nieuwe mijlpaal.

Bereik sneller jouw groeidoelstellingen met VentureHouse

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 2. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van deze training.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.