Trainingen

Startup Development

Laten we elkaar versterken zodat meer start-ups doorgroeien naar scale-up

Wie wij ondersteunen

Begeleiders

Begeleiders die startups collectief begeleiden binnen acceleratieprogramma’s gericht op onder andere: valideren van de businesscase, betreden van de markt of ophalen van kapitaal.

Investeerders

Vroegefase-investeerders actief in Proof of Concept, PreSeed en Seed investeringen.

Financiers

Financiers die investeren in vroege fase startups en risico willen reduceren.

Programma managers

Managers die verantwoordelijk zijn voor het inrichten van acceleratieprogramma’s en het aansturen van business developers.

Voordelen van de training

01 Intake

Voor iedere begeleider, financier of investeerder is het selecteren van de juiste startups een sleutel tot succes. Bespaar tijd door startups sneller te analyseren.

02 Begeleiding

Startups groeien wanneer ze activiteiten uitvoeren die gericht zijn op de mijlpalen van de huidige levensfase. Realiseer betere prestaties door ondernemers gefocust te houden met een praktisch stappenplan.

03 Reporting

Programmamanagers, begeleiders en investeerders moeten de prestaties bijhouden van zowel startups als hun eigen organisatie. Gebruik tools om eenvoudig de juiste groeimetrics te presenteren aan alle belanghebbenden.

Praktische informatie

Hoe ga ik leren?

Drie fysieke trainingsdagen met twee modules per dag. De training wordt gefaciliteerd door ervaren trainers. Je leert theorie, voert praktijkopdrachten uit en werkt samen met vakgenoten.

Pas ik in de groep?

De groep bestaat uit professionals die innovatieve startups adviseren, begeleiden en financieren. Als je gedreven bent om startups te helpen scale-up te worden pas je in de groep.

Hoeveel tijd ga ik committeren?

8 uur per week gedurende drie opeenvolgende weken. 7 uur per trainingsdag en 1 uur per week voor praktijkopdrachten.

Wat kost de training?

€2.495,- exclusief BTW per persoon. De deelnamekosten worden bij aanvang van de training in rekening gebracht.

Welke trainingen zijn er?

Training Levensfase 1

Een startup helpen groeien is niet makkelijk, zeker niet in levensfase 1 waar nog veel dingen onzeker zijn om op te bouwen. Leer hoe je startups meetbaar laat groeien – van idee tot betalende klanten – met een praktische training.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer informatie nodig?

Download de brochure van de training Levensfase 1

Training Levensfase 2

Deze training gaat over het helpen van start-ups van product/market fit naar scale-up. Na afloop van deze training ben je nog beter in staat om ondernemers te helpen hun eerste klanten om te zetten naar een schaalbaar businessmodel.

Meer informatie nodig?

Download de brochure van de training Levensfase 2

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.