Meer scale-ups in Nederland

Word beter in staat om startups meetbaar te versnellen met onze data-gedreven trainingen.

Meer scale-ups

In de afgelopen jaren is het aanbod van start-up ondersteuning in Nederland sterk toegenomen. Sinds de oprichting van YesDelft in 2005 zijn er ruim 100 accelerators bijgekomen die start-ups collectieve begeleiding bieden in de vorm van supportprogramma’s. Daarnaast blijkt, uit onderzoek van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen, dat het bedrag dat jaarlijks in startups wordt geïnvesteerd sinds 2010 is vervijfvoudigd.  

Ondanks het toenemende aanbod van start-up ondersteuning en financiering neemt het aantal start-ups dat doorgroeit naar scale-ups niet toe, blijkt uit onderzoek van Erasmus Centre For Entrepreneurship. Het word tijd om daar iets aan te veranderen.

.

.

.

.

.

.

MEER HOUVAST MET HET STARTUPFRAMEWORK©

De basis van onze trainingen is het StartupFramework©. Hiermee kunnen start-upadviseurs en -financiers een beter ecosysteem te bouwen. Je kunt meer focus aanbrengen in de selectie, duidelijker vaststellen in welke levensfase de start-ups verkeren en meten of ze essentiële mijlpalen bereiken.

Effectiever begeleiden

Startups zijn er in vele soorten en maten, van deeptech tot lifescience en van SaaS proposities tot transactionele businessmodelen. Startups ondersteunen vraagt veel van een adviseur als je al deze verschillende startups wil helpen groeien tot scale-up. Met het StartupFramework© wordt het begeleiden van startups efficiënter en leuker! Wil jij startups in minder tijd sneller door laten groeien, volg dan de Startup Development training.

.

.

.

.

.

Lees de verhalen van anderen

Bekijk hieronder de verhalen van andere startup professionals die de training hebben gevolgd en nu het StartupFramework© toepassen.

Startup Stories
Tjeerd Leendertse

Hoe de geprinte 3D-filters van AddCat de lucht 95% schoner maakt

Hoe schoon is de lucht? Goede vraag. Vraag het in Delhi of Peking en je ziet het antwoord door de smog naar je toe komen. Vraag het in Tilburg of Eindhoven en je zult waarschijnlijk “Ik heb geen idee” horen. Het lange antwoord zit vol onbegrijpelijke termen waardoor je nu weg zou klikken. Het korte antwoord: “Het moet beter.”

Lees verder »
Startup Stories
Tjeerd Leendertse

Bluetick bouwt aan de ‘Google voor Juristen’

“Een goed begin is het halve werk.” Een bekend gezegde, een cliché, maar een cliché is niet voor niks een cliché. Voor een jurist is een goed begin meer dan het halve werk. Een advocaat heeft één taak: een standpunt met argumenten verdedigen en hoe meer argumenten, hoe beter. “Eén bron is geen bron”.

Lees verder »

Heb je nog vragen?

Boek een digitale afspraak met Stephan Botz, mede-oprichter van Gritd. Hij helpt je graag.

Bouw aan meer scale-ups met onze data-gedreven trainingen

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.