Verhalen van andere professionals

Lees hieronder de verhalen van andere startup professionals die de training hebben gevolgd en het StartupFramework© toepassen.

Wie wij ondersteunen

Begeleiders

Begeleiders die startups collectief begeleiden binnen acceleratieprogramma’s gericht op onder andere: valideren van de businesscase, betreden van de markt of ophalen van kapitaal.

Investeerders

Vroegefase-investeerders actief in Proof of Concept, PreSeed en Seed investeringen.

Financiers

Financiers die investeren in vroege fase startups en risico willen reduceren.

Programma managers

Managers die verantwoordelijk zijn voor het inrichten van acceleratieprogramma’s en het aansturen van business developers.

De verhalen van anderen

Bekijk hieronder de verhalen van begeleiders, investeerders, financiers en programma managers die de training hebben gevolgd.

Tjeerd Leendertse

Hoe de geprinte 3D-filters van AddCat de lucht 95% schoner maakt

Hoe schoon is de lucht? Goede vraag. Vraag het in Delhi of Peking en je ziet het antwoord door de smog naar je toe komen. Vraag het in Tilburg of Eindhoven en je zult waarschijnlijk “Ik heb geen idee” horen. Het lange antwoord zit vol onbegrijpelijke termen waardoor je nu weg zou klikken. Het korte antwoord: “Het moet beter.”

Lees verder »
Tjeerd Leendertse

Bluetick bouwt aan de ‘Google voor Juristen’

“Een goed begin is het halve werk.” Een bekend gezegde, een cliché, maar een cliché is niet voor niks een cliché. Voor een jurist is een goed begin meer dan het halve werk. Een advocaat heeft één taak: een standpunt met argumenten verdedigen en hoe meer argumenten, hoe beter. “Eén bron is geen bron”.

Lees verder »

Heb je nog vragen?

Boek een digitale afspraak met Stephan Botz, mede-oprichter van Gritd. Hij helpt je graag.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 2.

Receive A Demo

Get the Investor Readiness Scan.

 

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 4. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Houd me op de hoogte

Ontvang updates over de laatste ontwikkelingen rondom de training Startup Development – Levensfase 3. Wanneer de training beschikbaar is, ben jij de eerste die het hoort.

Download de brochure

Download de brochure van de training Startup Development Levensfase 1.

Download het rapport

Download het Start-up Development Report 2021.